Υλικά

  • 1 βάση τάρτας
  • 1/3 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
  • 1/3 φλ. τσαγιού χυμό λεμονιού
  • 1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού
  • 3 αυγά

Εκτέλεση

  1. Βάλτε τη βάση της τάρτας σε μία στρογγυλή φόρμα.
  2. Χτυπήστε τη ζάχαρη με το χυμό λεμονιού, την κρέμα γάλακτος και το ξύσμα λεμονιού.
  3. Προσθέστε ένα- ένα τα αυγά και ανακατέψτε καλά.
  4. Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα και ψήστε για 20- 25 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
  5. Αφήστε το να κρυώσει και σερβίρετε με παγωτό.