Υλικά

  • 5 μεγάλα αυγά
  • 130 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κ. σ. κρεμμύδι τριμμένο
  • 3 φύλλα σφολιάτας
  • 1 φλ. τσαγιού τυρί τριμμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 210 βαθμούς.
  2. Λαδώστε τη φόρμα για μάφιν.
  3. Χτυπήστε με ένα πιρούνι τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
  4. Κόψτε τη ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια και στρώστε κάθε θήκη για μάφιν με τη ζύμη.
  5. Μοιράστε το ζαμπόν και το τυρί στα μάφιν και συμπληρώστε με ένα κουτάλι με το μείγμα αυγών.
  6. Ψήστε για 20- 22 λεπτά.