Εξήντα χρόνια παρουσίας συμπληρώνει φέτος ο όμιλος Διβάνη στον κλάδο της φιλοξενίας, εορτάζοντας το 2018 τη διαμαντένια επέτειο με έναν τρόπο δυναμικό όπως ακριβώς του ταιριάζει.

Ύστερα από έξι δεκαετίες αδιάλειπτης και ισχυρής παρουσίας στον τουριστικό χάρτη της χώρας, ο Όμιλος συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στον κλάδο, παραμένοντας προσηλωμένος στην απρόσκοπτη υλοποίηση του επενδυτικού του σχεδιασμού, στο πλαίσιο των συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων -και προκλήσεων- του διεθνούς περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείται.

DivaniCaravelpool_ok

Ο όμιλος Διβάνη γιορτάζει τα 60 χρόνια παρουσίας του στον ξενοδοχειακό κλάδο πραγματοποιώντας μια σειρά επετειακών δράσεων αλλά και συνεχίζοντας σημαντικές ενέργειες αναβάθμισης καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018. Πιο συγκεκριμένα:

Signature Packages: Οι επισκέπτες όλων των ξενοδοχείων του ομίλου θα μπορούν να συμμετέχουν και αυτοί στον εορτασμό της επετείου των 60 ετών επιλέγοντας ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα επετειακά πακέτα διαμονής ή χαλάρωσης στα spa του ομίλου.

DivaniCaravelDivineSuites_ok

Ανακαινίσεις ξενοδοχείων και εστιατορίων: Η επέτειος αυτή αποτελεί ορόσημο για τη συνέχιση του σημαντικού έργου ανακαινίσεων που έχει ξεκινήσει ο όμιλος από την προηγούμενη χρονιά. Στο ιστορικό Divani Caravel έχει ήδη ανακαινιστεί σημαντικός αριθμός δωματίων και σουιτών, με αποκορύφωμα τη δημιουργία της νέας κατηγορίας πολυτελών δωματίων Divine Suites. Ταυτόχρονα, το Divani Apollon Palace & Thalasso δεσπόζει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με εξίσου σημαντικό αριθμό ανακαινισμένων δωματίων και το εστιατόριό του Mythos by Divani εντυπωσιάζει με το νέο του πρόσωπο, σε συνέχεια του προγράμματος ανανέωσης που ολοκληρώθηκε το 2017.

DivaniApollonSpa_ok

Η ανακαίνιση των εξωτερικών χώρων του Divani Apollon Palace & Thalasso έρχεται ως επιστέγασμα των συνολικών ενεργειών για την περαιτέρω αναβάθμιση του μεγαλοπρεπούς ξενοδοχείου των Νοτίων Προαστίων σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα των διεθνών πολυτελών καταλυμάτων. Τέλος, το 2018 βρίσκει το Divani Palace Acropolis ανανεωμένο κάτω από τη σκιά του Παρθενώνα με την ολοκλήρωση της πρόσφατης ανακαίνισης των δωματίων του, έτοιμων να υποδεχθούν ανά πάσα στιγμή στο κομψό εσωτερικό τους κάθε επισκέπτη.

Τεχνολογική υπεροχή: Ο αέρας ανανέωσης δεν περιορίζεται μόνο στους χώρους των ξενοδοχείων, αλλά επεκτείνεται και σε μια ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών με στόχο την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας. Συμβαδίζοντας με τις τάσεις της εποχής και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, ο όμιλος Διβάνη εξελίσσεται και σε digital επίπεδο, ανανεώνοντας πλήρως το website του αλλά και εγκαθιστώντας συστήματα information management τελευταίας τεχνολογίας με απώτερο σκοπό μια πλήρη και εναρμονισμένη με τις σύγχρονες απαιτήσεις διαμονή.

DivaniCaravelDivineSuites_ok2

Νέα σελίδα στην εικόνα των Divani Collection Hotels: Σε μια εποχή που βασίζεται στην επικοινωνία, ο όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη δεν θα μπορούσε να μη θέτει ως βασική προτεραιότητα την εικόνα του σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων του. Από το ολικό rebranding της εταιρικής ταυτότητας μέχρι την επικοινωνιακή του προσέγγιση, ο όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη συνεχίζει δυναμικά την ισχυρή παρουσία του στον χώρο του Τουρισμού υποσχόμενος να τιμήσει την ιστορία του αλλά και να προσφέρει ακόμα περισσότερες καινοτομίες για την 6η δεκαετία που ξεκινά.

Ο όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη

DivaniMeteoraLobby_ok

Ο όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο.

DivaniApollonPalace_ok

Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

DivaniAcropolisLobby_ok

Σήμερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας Διβάνη αποτελεί ενεργό δυναμικό του ομίλου σε καίριες θέσεις, συνεχίζοντας και εξελίσσοντας με επιτυχία το όραμα του ιδρυτή κ. Αριστοτέλη Διβάνη, και οδηγώντας τον όμιλο ακόμα πιο μπροστά στη νέα εποχή της φιλοξενίας με τη διαρκή αναβάθμιση και των 7 ξενοδοχείων.