Συνάντηση Στουρνάρα – Μπορίσοφ στη Σόφια

Στο τραπέζι η ολοκλήρωση της ελληνικής αξιολόγησης


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
17:49
10/06/2016
Συνάντηση Στουρνάρα - Μπορίσοφ στη Σόφια
2
loading

Συνάντηση με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ είχε σήμερα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σόφια, κατόπιν πρόσκλησης της Κεντρικής Τράπεζας της Βουλγαρίας (BNB). Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Βουλγαρίας Βλάντισλαβ Γκοράνοφ και ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Βουλγαρίας Ντίμιταρ Ράντεφ.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είχε την ευκαιρία να εξηγήσει στον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Βουλγαρίας τις τελευταίες θετικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία που σχετίζονται με την περάτωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής.

Ιδιαιτέρως, όμως, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θετικές εξελίξεις στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, μετά την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση που καθιστά τις ελληνικές τράπεζες ικανές και έτοιμες να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των καιρών και κυρίως στην αντιμετώπιση του προβλήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

 

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Στη Βουλγαρία; Ρε σεις στη Βουλγαρία;

    Πως μας καταντήσατε ετσι ρεεεεεεεεεεεεεε;
    Ου να χαθείτε να χαθείτε.

  2. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΑΥΤΙΣΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΕΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει