Βρέθηκε στο σημείο για να τη σώσει. Μια γάτα είχε σκαρφαλώσει –άγνωστο πως- πάνω σε μια κολόνα και δεν κατέβαινε. Αν ήξερε τι θα ακολουθήσει μάλλον θα ευχόταν να την είχαν αφήσει εκεί.

Η γάτα παρέμενε πάνω στην κολόνα ηλεκτρισμού επί τρεις μέρες. Δεν κουνιόταν και ούτε μπορούσε, απ’ ότι φάνηκε, να κάνει και διαφορετικά. Μέχρι που ήρθε ο… σωτήρας της. μια γυναίκα στο Λος Άντζελες κάλεσε την υπηρεσία ηλεκτρισμού και ύδρευσης και εκείνη έστειλε έναν εργάτη και ένα ανυψωτικό μηχάνημα. Το ανυψωτικό ανέβασε τον άνδρα, ο οποίος έπιασε τη γάτα και άρχισε να τους κατεβάζει. Στα μισά της διαδρομής όμως –και δεν ήταν διόλου χαμηλά- όσοι παρακολουθούσαν έπαθαν… σοκ. Είδαν τον εργάτη να πετά τη γάτα στο έδαφος τουλάχιστον από τα πέντε μέτρα.

Μια γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει «όχι, όχι…» και οι άλλοι παρευρισκόμενοι είχαν μείνει άφωνοι. Ευτυχώς η συγκεκριμένη γάτα ήταν όντως εφτάψυχη. Έπεσε στο έδαφος και από την τρομάρα της το έβαλε στα πόδια, την ώρα που μια γυναίκα περίμενε με μια κουβέρτα για να την περιποιηθεί. Το ζώο ήταν τόσο τρομαγμένο όμως, που δεν έμεινε στιγμή εκεί. Μάλιστα, αναφέρεται ότι ουδείς γνωρίζει τι απέγινε τελικά.

Ο κόσμος τα έβαλε με τον εργάτη για τη συμπεριφορά του προς το ζώο. Η απάντηση του; «Δεν άντεξα να την κρατάω άλλο, γιατί με γρατζούναγε».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο: