Η Animal Action είναι μια από τις τέσσερις φιλοζωικές οργανώσεις που έχουν επιλεγεί για να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία του Animal Friends Insurance (βρετανική ασφαλιστική εταιρία ειδικευμένη στην ιατρική κάλυψη ζώων).

«Η ψηφοφορία τρέχει μέσω Facebook και η οργάνωση που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει 5.000 λίρες.

Θα βοηθήσετε την Animal Action να βγει πρώτη σε ψήφους; Ένα κλικ χρειάζεται…

Πρόκειται για την ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ στην τετράδα (οι υπόλοιπες είναι αγγλικές). Ο ίδιος διαγωνισμός έτρεξε τον Ιούλιο του 2012 και με την δική σας βοήθεια κερδίσαμε την 2η θέση χαρίζοντας στην οργάνωση μας το ποσό των 2.000 λίρες. Αυτή τη φορά πρέπει να βγούμε πρώτοι γιατί απλά, θα βοηθήσουμε ακόμα περισσότερα ζώα!

Το ποσό θα διατεθεί στις στειρώσεις αδέσποτων ζώων που αποτελεί βασικό πυλώνα δράσης της Animal Action.

Αν είστε στον υπολογιστή (laptop) σας το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα www.facebook.com/FeelGoodPark, κάντε «Like» στη σελίδα και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί «Vote for a Charity» (Ψηφίστε για μια οργάνωση). Αυτό θα σας οδηγήσει σ’ έναν ασφαλές app (εφαρμογή) που σας επιτρέπει να ψηφίσετε την Animal Action/GAWF.

Αν είστε στο κινητό/tablet σας, θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα www.animalfriends.co.uk/vote-for-a-charity. Μέσω πάλι μιας ασφαλής εφαρμογή (app), κάντε «Like» και μετά ψηφίστε την Animal Action/GAWF.

Η ψηφοφορία είναι μέχρι τέλος Αυγούστου, γι’ αυτό θα παρακαλούσαμε όλους τους φίλους μας αλλά και τους φίλους τους να μας ψηφίσουν και να το κοινοποιήσουν.

Η εύρεση χρηματικών πόρων από τις φιλοζωικές οργανώσεις είναι δύσκολη υπόθεση. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μια καταπληκτική ευκαιρία να κερδίσουμε ένα σημαντικό ποσό χρημάτων που θα κάνει την διαφορά στη ζωή των τόσο ταλαιπωρημένων ζώων στην Ελλάδα.