Κοτέτσι σε σχήμα αυγού… Τι άλλο θα σκεφτεί ανθρώπου νους; Μπορεί σε δύσκολους καιρούς να φαντάζει εξαιρετικά προκλητικό να αγοράσει κανείς ντιζαϊνάτο κοτέτσι για να το έχει στην πίσω πλευρά του κήπου του σπιτιού του, όμως υπάρχει και η άλλη πλευρά που λέει ότι τώρα σε δύσκολους καιρούς, είναι ό,τι πρέπει να έχεις τα δικά σου αυγουλάκια από τις κότες σου, λύση άκρως οικονομική για τέτοιες δύσκολες μέρες που περνάμε.

Πρόκειται για ένα κοτέτσι σε σχήμα… αυγού το οποίο χωράει μόλις δύο ή το πολύ τέσσερις κότες. Είναι φτιαγμένο από ειδικό ξύλο, ειδικά επεξεργασμένο για να είναι αντιβακτιριδιακό ενώ διαθέτει πόρτα… ασφαλείας αλλά και εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του –από πάνω- για να μπορεί ο ιδιοκτήτης να παίρνει κάθε πρωί τα φρέσκα αυγά του εύκολα και γρήγορα.

 Όσο για τους δημιουργούς του μοδάτου κοτετσιού, είναι ο σχεδιαστής και μηχανικός Matthew Hayward αλλά και ο Διευθυντής δημιουργικού Nadia Turan οι οποίοι είχαν και την ιδέα για το όλο design. Τώρα, πόσο εφικτό είναι να αποκτήσουμε, έστω και ντιζαϊνάτο κοτέτσι στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, θα το δείξει η ιστορία. Η προσπάθεια όμως, οφείλουμε να πούμε πως είναι ιδιαίτερα δημιουργική. Πηγή: gossip-tv