Οι κινήσεις τους εντυπωσιάζουν, καθώς συμπεριφέρονταν σαν… άνθρωποι. Είδαν το ένα το άλλο από μακριά και έτρεξαν να συναντηθούν. Μόλις έφτασαν κοντά τα δύο αδέλφια έκαναν χειραψία και μετά άρχισαν τα παιχνίδια. Δεν πρόκειται για παιδιά, αλλά για δύο αρκουδάκια.

Ο φωτογράφος άγριας φύσης Σεργκέι Ιβάνοφ τριγυρνούσε αμέριμνος στη λίμνη Κουριλ στην Καμτσάμκα της Ρωσίας και έψαχνε να βρει κάτι ενδιαφέρον να απαθανατίσει. Και βρήκε δύο μικρές καφέ αρκούδες, σύμφωνα με τη Daily Mail. Τις παρακολούθησε από μακριά και τις είδε να βρίσκουν η μία την άλλη. Κατάλαβε ότι πρόκειται για αδέλφια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό, τα οποία όχι απλώς χάρηκαν που είδαν το ένα το άλλο, αλλά «κόλλησαν» και τα χέρια μόλις συναντήθηκαν μέσα στο νερό.

Ο φακός του 52χρονου απαθανάτισε τη χειραψία, αλλά και το παιχνίδι τους στη λίμνη. Μετά έμεινε να τις χαζεύει να εξασκούνται μαζί στο ψάρεμα.

«Οι καφέ αρκούδες είναι οι αγαπημένες μου και μου αρέσει να τις φωτογραφίζω», είπε ο Ιβάνοφ και πρόσθεσε: «Ήταν ενθουσιασμένες όταν συναντήθηκαν. Άρχισαν να παίζουν, να «παλεύουν», ενώ έκαναν και χειραψία και το θέαμα ήταν πολύ διασκεδαστικό. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για ‘μένα».