Δεν γνωρίζουμε τι έγινε τελικά σε αυτή τη μάχη μιας βίδρας με έναν κάβουρα που έμπηξε τη δαγκάνα του στο μάτι της, αλλά σίγουρα η κατάσταση ήταν πολύ επώδυνη για το θηλαστικό.

Μπροστά στη βουβή μάχη βρέθηκε ο ερασιτέχνης φωτογράφος Andre Sorlie κατά την επίσκεψή του στην πόλη Hitra της Νορβηγίας. Το σπίτι στο οποίο έμενε ήταν μόλις μερικά μέτρα από τη θάλασσα και είχε εξαιρετική θέα και ο 37χρονος εντόπισε μια φώκια να κολυμπά κοντά στην ακτή.

«Άρπαξα τη μηχανή μου κι έτρεξα, αλλά η φώκια απομακρύνθηκε. Ήμουν έτοιμος, περιμένοντας μήπως επιστρέψει και τότε πετάχτηκε από το νερό η βίδρα. Άρχισα απλά να πατάω το κουμπί και να βγάζω φωτογραφίες, μου πήρε λίγη ώρα για να καταλάβω πως κάτι έτρεχε και μετά πρόσεξα τον κάβουρα να κρέμεται κυριολεκτικά από το μάτι της βίδρας», αφηγείται στην Daily Mail.

«Έμοιαζε να θέλει απελπισμένα βοήθεια, κολυμπούσε προς το μέρος μου κι αναρωτιόμουν αν θα με άφηνε να τη βοηθήσω. Αλλά ξαφνικά βούτηξε στο νερό, μπροστά μου, αναδύθηκε μετά δύο μέτρα μακριά και εν τέλει ξαναχάθηκε στο νερό, χωρίς να ξαναεμφανιστεί. Έτσι δεν ξέρω τι απέγινε και ποιος από τους δύο αναδείχθηκε νικητής», τόνισε.


Δείτε τις φωτογραφίες…