Οι ηθοποιοί Gillian Anderson και Jean Marc-Barre ήταν μεταξύ των διάσημων που… γδύθηκαν και φωτογραφήθηκαν κρατώντας ένα ψάρι, για καλό σκοπό.

Η φωτογράφιση έγινε στο πλαίσιο της εκστρατείας της οργάνωσης Fishlove κατά των καταστροφικών πρακτικών αλιείας.

Μαζί με την Anderson στη φωτογράφιση συμμετείχαν οι Olivia Williams, Melanie Bernier, Barbara Cabrita, Jeany Spark και Aure Atika.

Οι άνδρες είχαν πάντως πιο ευφάνταστες πόζες: Ο Jean Marc-Barre φωτογραφήθηκε με έναν καρχαρία μάκο και ο ράπερ Goldie με ένα κοκκινόψαρο.

Αυτή είναι η τρίτη εκστρατεία της οργάνωσης με γυμνές διασημότητες και είδη της θαλάσσιας ζωής.

Οι φωτογραφίες ανήκουν αυτή τη φορά στον Dennis Rouvre ενώ στις προηγούμενες καμπάνιες φωτογράφοι ήταν οι Rankin και Alan Gelati.

«Το θαλάσσιο οικοσύστημα θα καταρρεύσει σε μία γενιά αν επιτραπεί να συνεχιστούν οι μη βιώσιμες πρακτικές αλιείας. Η καταστροφή του πλούτου αυτού είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα», αναφέρει η Fishlover στην ιστοσελίδα της.

«Τα καλά νέα είναι πως αυτό είναι ένα πρόβλημα για το οποίο υπάρχει μια σχετικά απλή λύση: με τις σωστές πολιτικές αποφάσεις μπορούμε να σώσουμε τη θάλασσα και να την διατηρήσουμε για τις επόμενες γενιές».


Δείτε τις φωτογραφίες…