Σχεδιάζουμε μία γιορτή ποδηλάτου, που θα γίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, μια μοναδική εγκατάσταση που ξεκίνησε να δέχεται το κοινό και τους ποδηλάτες από τον Ιούνιο. Λόγω των δυνατοτήτων που προσφέρει ο χώρος έχουμε μία σπάνια ευκαιρία να οργανώσουμε μία εκδήλωση όπου θα μπορούν να συμβαίνουν ταυτόχρονα διάφορα πράγματα, από αγώνες μέχρι παιχνίδια, συζητήσεις, εκθέσεις σε διαφορετικές περιοχές του χώρου και σε διαφορετικές ώρες σύμφωνα με ένα πρόγραμμα που θα φτιάξουμε.

Το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο και το Εθνικό Πάρκο Σχινιά Μαραθώνα αγαπούν το ποδήλατο και θέλουμε να ξεκινήσει με αυτή την εκδήλωση η έμπρακτη στήριξη σε ότι έχει να κάνει με το ποδήλατο και τη διάδοσή του σαν μέσο άθλησης, ψυχαγωγίας, μετακίνησης, οικολογικής συμπεριφοράς και πολλά άλλα!…

Γιατί μία γιορτή ποδηλάτου;

Διότι είμαστε ήδη πολλοί και θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με αφορμή το πάθος μας για το ποδήλατο σε ένα τόπο που μας χωράει όλους και που είναι φιλικός προς το ποδήλατο.

Διότι θέλουμε να δοθεί η ευκαιρία μέσα από μία τέτοια διοργάνωση σε πολύ περισσότερο κόσμο που δεν έχει υιοθετήσει ακόμη το ποδήλατο σαν τρόπο ψυχαγωγίας, άθλησης, μετακίνησης, αγορών, οικολογικής συνείδησης και πολλών άλλων να το γνωρίσει και να το αγαπήσει.

Διότι η συγκυρία των καιρών είναι ευνοϊκή για να το κάνουμε και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε.

Και πώς θα πάμε ως εκεί;

Την Κυριακή το πρωί, τα ποδήλατα θα μεταφερθούν με φορτηγό από τα Βριλήσια ως την Νέα Μάκρη και θα ακολουθήσει ποδηλατική διαδρομή 9χλμ ως το κωπηλατοδρόμιο.

Περισσότερες πληροφορίες

πηγή: podilates.gr