Την ίδια στιγμή που οι κτηνίατροι ανακάλυπταν πως ο «Happy» είχε αναπτύξει όγκο στη βάση της ουράς του, η εταιρία «Horse Hair Extensions» έκανε το ντεμπούτο της.

Οι κτηνίατροι αφαίρεσαν ένα τεράστιο μελάνωμα από την ουρά του, αφήνοντας τον Happy ουσιαστικά χωρίς ουρά. Ευτυχώς, η νέα εταιρία ήρθε να λύσει το πρόβλημα του χαριτωμένου αλόγου και να το επαναφέρει στη παλιά του δόξα.

Ο Happy είναι πρώην άλτης και σήμερα αναρρώνει στο Knaresborough του Βόρειου Γιόρκσαϊρ. Το ζώο ζούσε στο παρελθόν στο Λιντς σε ένα καταφύγιο αλόγων, αλλά μετά την εγχείρηση υιοθετήθηκε από μια οικογένεια.

Η εταιρία «Horse Hair Extensions» προμηθεύει τους ιδιόκτητες αλόγων με extension για διακοσμητικούς σκοπούς, ιδιαίτερα για τα ζώα που λαμβάνουν μέρος σε παραστάσεις τσίρκων κλπ.

«Είναι πολύ σημαντικό για τα άλογα να έχουν μακριά ουρά, καθώς καθ’ αυτό τον τρόπο απωθούν τις μύγες. Επειδή είμαστε μη κερδοσκοπική φιλοζωική οργάνωση, δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τα έξοδα για την ουρά. Ευτυχώς βρέθηκε μια πολύ καλή οικογένεια και τα ανέλαβε», δηλώνει εκπρόσωπος του καταφυγίου στο Λιντς.

«Η εταιρία μας έστειλε διάφορα χρώματα και μας ρώτησε το μάκρος που επιθυμούμε. Ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Όταν του βάλαμε το extension, ο Happy ήταν και πάλι ευτυχισμένος», δηλώνει καταληκτικά.