Φαίνεται πως το ασπρόμαυρο ρούχο που φορούσε το μωρό εξαπάτησε την λέαινα στο ζωολογικό κήπο του Oregon και το πέρασε για ζέβρα.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η λέαινα προσπαθεί να κατασπαράξει το μωρό που κάθεται μπροστά της. Όμως, χωρίς το άθραυστο προστατευτικό γυαλί που τη χώριζε από το χαριτωμένο αγοράκι.

Πίστεψε ότι βρήκε το καλύτερο γεύμα και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί στο… πιάτο της. Το μικρό αγοράκι, επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά του το ζωολογικό κήπο για να θαυμάσει από κοντά τα άγρια θηρία της ζούγκλας.

Όλα εξελίσσονταν ομαλά, μέχρι τη στιγμή που ο μπόμπιρας, έκατσε έξω από το κλουβί με τα λιοντάρια. Ήταν ενθουσιασμένος, χτυπούσε παλαμάκια και χαιρόταν πάρα πολύ που έβλεπε από τόσο κοντά τα ζώα που πρωταγωνιστούσαν στα παραμύθια του. Μάλιστα κολλούσε και το πρόσωπό του στο τζάμι για να βλέπει καλύτερα.

Εξίσου χαρούμενη φάνηκε να είναι και η λέαινα, η οποία βρισκόταν στην άλλη πλευρά του κλουβιού, και πίστεψε, για μία στιγμή μόνο, ότι θα κάνει το πιο γευστικό δείπνο που έχει κάνει ποτέ. Όμως… έμεινε με τη χαρά.