Μπορεί να μην δείχνει αρκετά τρομακτικός όσο ένας μεγαλόσωμος σκύλος, όμως ο παπαγάλος της φωτογραφίας, εν ονόματι Fizzy, κατάφερε να τρέψει σε φυγή επίδοξους διαρρήκτες, που εισέβαλαν σε μια παμπ στο χωριό Φενστάντον στο Κέμπριτζ της Αγγλίας.

Ο παπαγάλος τρόμαξε τους ληστές που παραβίασαν τον χώρο μιμούμενος τον ήχο του συναγερμού, με αποτέλεσμα να τραπούν αμέσως σε φυγή, αφήνοντας στο πάτωμα τα λεφτά από το μηχάνημα με τα «φρουτάκια».

Η «σειρήνα» του παπαγάλου ξύπνησε ακόμα και τον ιδιοκτήτη της παμπ, που μένει σε διαμέρισμα ακριβώς πάνω από το κατάστημα.

Όταν κατέβηκε στην παμπ για να δει τι συμβαίνει, βρήκε την πόρτα παραβιασμένη και τα λεφτά πεταμένα στο πάτωμα.

«Μπήκαν στον κόπο να παραβιάσουν τον χώρο αλλά έφυγαν με άδεια χέρια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 49χρονος David Heafield. Τον ξεχωριστό παπαγάλο έδωσε στον κ. Heafield μια ηλικιωμένη γειτόνισσα που δεν ήταν σε θέση να τον φροντίζει άλλο. Ο Fizzy δεν περιορίζεται στον ήχο του συναγερμού, αλλά μπορεί να αρθρώσει λέξεις μέχρι και να ρωτήσει κάποιον αν θέλει ένα φλιτζάνι τσάι.

Πηγή: econews.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.