Φόλες και καραμπίνα

«Κύριος» 84ών ετών φολιάζει ζώα και απειλεί κόσμο με καραμπίνα


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
5:32
18/01/2011
Φόλες και καραμπίνα
1
loading

Κύριος 84 ετών, έχει καραμπίνα και απειλεί τον κόσμο. Χρόνια τώρα ρίχνει φόλες, δηλητηριάζοντας τα ζώα στην περιοχή της Κυψέλης, όπως καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων.

Αν και για πολύ καιρό - όπως λέγεται - δρα ανεξέλεγκτος και δηλητηριάζει ζώα, ήρθε επιτέλους η ώρα να λογοδοτήσει ενώπιον δικαστών. Πρόσφατα γέμισε με μια απαγορευμένη σκόνη - δηλητήριο την περιοχή που μένει, με αποτέλεσμα αρκετά σκυλάκια, αδέσποτα και μη να δηλητηριαστούν και κάποια να πεθάνουν.

Πάνω από 50 αγανακτισμένοι κάτοικοι – πολλοί εκ των οποίων έχασαν τα ζώα τους από τις φόλες – συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2010 και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τις πράξεις του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να βγει στο μπαλκόνι του, να τους βρίσει και να τους απειλήσει ότι θα τους σκοτώσει με την καραμπίνα!

Όσοι ήταν εκεί κινητοποιήθηκαν αμέσως και σε συνεννόηση με τα μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Ζωοφιλικών Σωματείων κάλεσαν την αστυνομία και στη συνέχεια υπέβαλαν όλοι μήνυση εναντίον του για απειλή, εξύβριση, προσβολή δημοσίας αιδούς (άσεμνες χειρονομίες) και για δολοφονία ζώων. Ελέγχεται επίσης για παράνομη οπλοφορία.

Ο «κύριος» αυτός, παρά την τόσο προχωρημένη ηλικία του, συνελήφθη και πέρασε τη νύχτα εκείνη στο κρατητήριο. Εναντίον του επίσης θα υποβληθούν και αγωγές από τους έχοντες έννομο συμφέρον για χρηματική αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης, κτηνιατρικά έξοδα και διαφυγόντα κέρδη. Αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

πηγή: adespoto

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar viola

    ΑΡΕ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΣΤΟΝ 84-ΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΕΛΟΥΣΕ ΝΑ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΒΟΥΝΟ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΑΣΥΝΙΔΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΔΕΝ Μ\'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ 🙂

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει