Με έξι νέες προβολές μας υποδέχονται αυτή την εβδομάδα οι κινηματογραφικές αίθουσες, που καλύπτουν όλα τα γούστα.

Τέσσερις κοπέλες, τρεις ημέρες, δύο πόλεις και μία ληστεία διαμαντιών που θα ενώσει τις ιστορίες τους. Αυτή είναι η υπόθεση στην ταινία 4.3.2.1., μία αγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Νόελ Κλαρκ με τους: Έμα Ρόμπερτς, Νόελ Κλαρκ, Ταμσίν Έγκερτον.

Δείτε το τρέιλερ:

Συνεχίζουμε με μία κωμωδία, το «Μη σπρώχνεις, έρχομαι». Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ζακ Γαλιφιανάκης, Μισέλ Μόναγκαν, Τζέιμι Φοξ. Ένας καθωσπρέπει αρχιτέκτονας ετοιμάζεται να μεταβεί αεροπορικώς από την Ατλάντα στο Λος Άντζελες για τη γέννηση του παιδιού του. Μια σειρά συμπτώσεων, όμως, θα τον αναγκάσει να συνταξιδέψει οδικώς με έναν ενοχλητικό επίδοξο ηθοποιό και τον σκύλο του.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο φίλος της μαμάς μου είναι ένα κομεντί σε σκηνοθεσία Τζέι Ντιπλάς, Μαρκ Ντιπλάς με τους: Τζον Σ. Ράιλι, Μαρίζα Τομέι, Τζόνα Χιλ. Ερωτευμένος ακόμη με την πρώην σύζυγό του και χωρίς κοινωνική ζωή, ο Τζον γνωρίζει τη γοητευτική Μόλι, όπως και τον άντρα τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει για να την κατακτήσει, τον γιο της.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Ζοακίμ, πρώην τηλεοπτικός παραγωγός και νυν ιμπρεσάριος μιας ομάδας στριπτιζέζ, οργανώνει μια επιτυχημένη τουρνέ με τελικό προορισμό το Παρίσι. Εκεί, όμως, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις προσωπικές εκκρεμότητες αλλά και την αναποδιά της τελευταίας στιγμής σε σχέση με το θέατρο που είχε κλείσει για το σόου. Αυτά συμβαίνουν στη γαλλική ταινία Τουρνέ στο Παρίσι.

Δείτε το τρέιλερ:

Συνεχίζουμε με τις Φανταστικές Αγάπες, μία γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Ξαβιέ Ντολάν με τους: Ξαβιέ Ντολάν, Νιλς Σνάιντερ, Μόνια Τσόκρι. Η Μαρί και ο Φρανσίς γοητεύονται από τον καινούργιο φίλο τους Νικολά. Έτσι ξεκινούν μαζί του μια παθιασμένη, αλλά φανταστική ερωτική σχέση, διεκδικώντας τον ο καθένας για τον εαυτό του.

Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος, προβάλλεται και ένα ντοκιμαντέρ του Όλιβερ Στόουν, το South of Border. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό σε πέντε χώρες και συνομιλίες με εφτά προέδρους-εκπροσώπους της «μπολιβαριανής επανάστασης», η οποία έχει αλλάξει τον πολιτικό χάρτη της Λατινικής Αμερικής.

Δείτε το τρέιλερ: