Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, οι 15 50 (δεκαπέντε πενήντα) ξεσήκωσαν το κατάμεστο club και τους απογείωσαν όλους με το υπέροχο live τους. Ανάμεσα στους θαυμαστές και πολλοί επώνυμοι όπως η Ζέτα Δούκα, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Αλίνα Κοτσοβούλου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που ανέβηκε στην σκηνή, τραγούδησε και αποθεώθηκε από όλους!

Άγριες νύχτες με τους 1550 κάθε Τετάρτη στο Socialista

Οι 15 50 με ένα υπέροχο live πρόγραμμα δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα απογειώνοντας το κοινό έχοντας μετατρέψει τις Τετάρτες σε απόλυτο must!
Οι 15 50 έχοντας στο ενεργητικό τους αμέτρητα live σε μικρούς και μεγάλους χώρους με σπουδαίες συνεργασίες (Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Ζουγανέλη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Ζιώγαλα , Έλενα Παπαρίζου, Αντώνη Ρέμο κ.α) έχουν στήσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που και αυτή την φορά θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι 15 50 παράλληλα με τις εμφανίσεις τους στο Socialista κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο ‘’Αγριες Νύχτες ‘’, ενώ για όλο τον Σεπτέμβρη θα συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους με τον Αντώνη Ρέμο στη Θεσσαλονίκη.
Οι 15 50 σχηματίστηκαν στις αρχές του 1998 και αποτελούνται σήμερα από τους: Αλέξη Μίχο-φωνητικά, Ρουσσέτο Δημητρόγλου-κιθάρα, Τάσο Σταύρακα-πλήκτρα, Ιωσήφ Μοσχόπουλο-κιθάρες – φωνητικά, Γιάννη Κουμέττη-μπάσο και Γιάννη Ράνη-ντραμς.