Και αυτό το χειμώνα κάθε βράδυ το Half Note υποδέχεται καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και παρουσιάζει ό,τι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη παγκόσμια μουσική σκηνή! Καλλιτέχνες που πρώτη φορά θα τους δούμε στην Αθήνα αλλά και καλλιτέχνες που ήδη γνωρίζουμε θα απογειώσουν τη διασκέδαση με jazz και blues περιπλανήσεις, το flamenco και tango χορό τους, την soul και funky ενέργεια, την world fusiοn προσέγγιση ή την fado ευαισθησία.

Δε θα λείψει το δεκαήμερο Ελληνικής και όχι μόνο jazz που έγινε θεσμός, και οι μοναδικές συνεργασίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ενώ αυτή τη χρονιά στη σκηνή του Half Note θα ανέβουν για πρώτη φορά φημισμένοι Έλληνες καλλιτέχνες σε project πρωτότυπα που διαμορφώνονται αποκλειστικά για το Half Note!

Φέτος, ανάμεσα σε άλλους θα απολαύσουμε τους Matt Elliott & Lolek, Stazo Mayor feat. Valeria Alvarez & Sebastian Acosta, Eddie C. Campbell, Defunkt Soul, Cristina Branco, Quinn Lemley, Milo Z, Dilek Koc & Αρετή Κετιμέ, Maria Joao, Μάρθα Φριτζήλα και πολλοί άλλοι.