Δραστήρια η χώρα σήμερα, με τη Θεσσαλονίκη να πάλλεται στους ρυθμούς της ΔΕΘ (και των υπολοίπων γενομένων στο πλαίσιο αυτής) και την Αθήνα να γεμίζει από τις μουσικές. Το ευχάριστο είναι ότι πολλές συναυλίες είναι ανοιχτές στο κοινό σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική κατάσταση που καλούνται να αντιμετωπίσουν όλοι. Σήμερα για όσους δεν τους τρομάζει ο καιρός (δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακυρώσεις) υπάρχουν οι εξής συναυλίες:
Στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» ( Πλαταιών & Χιμάρας, Κορυδαλλός) το 4ο Φεστιβάλ Εθνικών Κοινοτήτων Δήμου Κορυδαλλού στις 20:00. Με τους Al Mahaba, Ντάσο Κούρτη και μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από Μπανγκλαντές, Πακιστάν και Γεωργία.

Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 και Περσεφόνης 1, Γκάζι) η Ζωή Τηγανουρία στις 21:00. Λάτιν, τάνγκο αλλά και βαλκανικοί ήχοι, παραδοσιακοί και λαϊκοί, μέσα από το ακορντεόν της μοναδικής αυτής μουσικού. Μαζί της η Ειρήνη Χαρίδου και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Βύσσας. Special guest η Καίτη Γαρμπή (στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Η Θράκη πατάει… Γκάζι»).

Στο Αιγάλεω ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ραλλία Χρηστίδου στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Διαδρομής 2010 του Δήμου. Στο Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» (Ιερά Οδός και Δαρδανελίων, ‘Αλσος Αιγάλεω) στις 21:00. Τέλος για πιο λαϊκά γούστα ο Γιάννης Λεμπέσης στο Ανοιχτό Θέατρο στον Λόφο Πανί ‘Αλιμος (στο τέρμα της Λεωφόρου Ιωνίας) στις 21:00.