Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε και αυτή την ώρα οι U2 βρίσκονται στη σκηνή του ΟΑΚΑ ξεσηκώνοντας τα πλήθη…

Οι πόρτες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας έχουν ανοίξει από τις 17:30 και οι θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος έχουν αρχίσει να γεμίζουν ήδη το χώρο. Οι U2 θα εμφανιστούν λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ παίρνοντας τη σκυτάλη από το support group, Snow Patrol.

Η συναυλία αυτή αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη σε κόσμο που έχει πραγματοποιηθεί στην χώρα μας, αφού θα ξεπεράσει το ρεκόρ των περίπου 60.000 θεατών που βρέθηκαν πριν δυο χρόνια στον ίδιο χώρο για τη συναυλία της Μαντόνα. Ωστόσο, εισιτήρια υπάρχουν ακόμα, αλλά πωλούνται μόνο σε ξεχωριστά εκδοτήρια έξω από το ΟΑΚΑ και όχι πλέον μέσω διαδικτύου.

Η συναυλία της Αθήνας εντάσσεται στο πλαίσιο της περιοδείας «360 μοίρες», τίτλο που πήρε από το σκηνικό που στήνεται σε κάθε σταθμό του συγκροτήματος, παρέχοντας άριστη ορατότητα απ’ όλες τις πλευρές του σταδίου: ένα κυλινδρικό σύστημα βίντεο που αποτελείται από πλέγμα οθονών LED και μια ατσάλινη κατασκευή που βρίσκεται 150 πόδια (45 μέτρα) από το έδαφος πάνω από μια τεράστια σκηνή με περιστρεφόμενες γέφυρες.

Για τη διευκόλυνση του κοινού, όπως ανακοίνωσαν ΗΣΑΠ, ΕΘΕΛ και Μετρό, θα υπάρχει πύκνωση των δρομολογίων σε λεωφορεία και συρμούς τρένων, καθώς τα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ δε θα λειτουργήσουν παρά μόνο για ελάχιστα εξουσιοδοτημένα αυτοκίνητα. Συνεπώς, όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους και οι ίδιοι οι U2, η μετάβαση στο στάδιο είναι προτιμότερη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.