Κάποτε οι άνθρωποι έφτιαχναν τις δικές τους «ταινίες» με τα μάτια της φαντασίας τους! Τις εποχές εκείνες θα αναβιώσει η παραμυθού Σάσα Βούλγαρη, διαλέγοντας από το πλούσιο ρεπερτόριό της παραμύθια και πρωτότυπες παραδόσεις από τη Ρωσία, τη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Μεξικό, την Αμερική και φυσικά την Ελλάδα και άλλα μέρη του κόσμου, που μιλούν για τη ζεστασιά των Χριστουγέννων και τη χαρά της προσμονής μιας νέας χρονιάς!

Στο ταξίδι αυτό στο Ίδρυμα Κακογιάννη σήμερα αύριο και μεθαύριο, τα παιδιά συνοδεύουν λιτά και ευφάνταστα σκηνικά αντικείμενα, παράξενα μουσικά όργανα,απ’ όλον τον κόσμο, τραγούδια και πλούσιοι φωνητικοί αυτοσχεδιασμοί.

Πρόγραμμα

27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

* η γριά και το καρκαντζέλι (Καρδίτσα)
* η Πλούμπω στο μύλο (Θεσσαλία)
* μια απλή ιστορία (της Σάσας Βούλγαρη)

28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

* της Παναγιάς το λουλούδι
* το Άνθος του Γιαλού, του Α. Παπαδιαμάντη
* η ιστορία του 4ου μάγου

29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

* των γιορτών τα φαγώσιμα (Καρόλου Ντίκενς)
* ο πατερούλης ο Μόροτσκο (Ρωσία)
* ο μύλος των καλικαντζαραίων (‘Ιμβρος)

Ώρα: 17:00

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και σε συνεργασία με την Σάσα Βούλγαρη σε κάθε παράσταση θα δίνονται 10 δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους γονείς (που επιδεικνύουν την κάρτα ανεργίας τους και συνοδεύουν έως και δύο παιδιά). Για τη διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων στους δικαιούχους – κατόχους κάρτας ανεργίας απαιτείται κράτηση θέσεων στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα πρωινά μία ώρα πριν την παράσταση, ή τηλεφωνικά στο 210 3418579 με σειρά προτεραιότητας