Από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα συνεχιστούν οι παραστάσεις του Μοντέρνου Θέατρου στην Αλκυονίδα με το συγκλονιστικό έργο του Νικολάι Γκόγκολ «Το ημερολόγιο ενός τρελού» που κινείται ανάμεσα στο κωμικό και το τραγικό, ανάμεσα στη γελειότητα της εποχής που ζούμε και τη θλιβερή πραγματικότητα…!

Ο σκηνοθέτης του έργου Γιώργος Μεσσάλας σκόπευε να κρατήσει το θέατρο κλειστό λόγω οικονομικών δυσκολιών. Όμως όπως εξηγεί «θα προσπαθήσουμε να ανάψουμε τα φώτα και αυτό τον χειμώνα αν μας το επιτρέψει η ΔΕΗ αφού κι εδώ έχουμε χρέος. Θέλουμε να φωτίσουμε έναν χώρο, έναν δρόμο σκοτεινό όπως και οι σκέψεις των σημερινών ανθρώπων».

Το «ημερολόγιο ενός τρελού» παρουσιάζεται σε μετάφραση – διασκευή Ντένη Θεμελή, σκηνικά – κοστούμια Βασίλης Τσιντσικώφ, μουσική Σωκράτης Παπαθεοδώρου και Αλέξης Μεσσάλας, φωτισμούς Σοκόλ Τομτσίνι, βοηθός σκηνοθέτη Παναγιώτης Σπηλιόπουλος και σκηνοθεσία Γιώργος Μεσσάλας που ερμηνεύει και τον έναν και μοναδικό ρόλο.

Η τιμή εισιτηρίου διαμορφώνεται στα 13 ευρώ σε μία προσπάθεια να παρακολουθήσουν την παράσταση όσοι θέλουν και δυσκολεύονται οικονομικά.

Οι παραστάσεις είναι κάθε:

Πέμπτη 7 απόγευμα
Παρασκευή & Σάββατο 8:30 βράδυ
Κυριακή 7:30 απόγευμα