Μια εξαιρετική τραγουδίστρια, με πανέμορφη φωνή και θαυμάσια σκηνική παρουσία. Αυτό είναι η Deborah Davis, που διαθέτει τη φυσική χάρη και την βαθιά γνώση κάτι που κάνει να ξεχωρίζουν τις μεγάλες τζαζ τραγουδίστριες, ενώ έχει το feeling να βιώνει και να κάνει δικά της, τα τζαζ και σόουλ στάνταρντς που αποτελούν τον κορμό του ρεπερτορίου της.

Παίζει με την δρώσα αφρόκρεμα της τζαζ, κάνει συχνές περιοδείες και επιμελείται η ίδια την παραγωγή των δίσκων της, στη δική της εταιρία. Πέρα από την ερμηνεία, η Deborah Davis γράφει τραγούδια και ποίηση, είναι ηθοποιός, χορεύτρια (και αθλήτρια) – με αποτέλεσμα η ολοκληρωμένη καλλιτεχνική της προσωπικότητα να λειτουργεί πλήρως στη σκηνή. Η Deborah έχει ξεχωρίσει μέσα από παραστάσεις σε όλο τον κόσμο και συνεργασίες που βγαίνουν από τα στενά όρια της τζαζ.

Κάθε παράστασή της – δίνει την αίσθηση πως η Debo βιώνει (και αναπαράγει) μια ολόκληρη ανθρώπινη ιστορία, με έρωτα, πάθος, χαρά, πόνο, σουίνγκ, δίνοντας τζαζική ζωή σε κλασικά ρυθμικά κομμάτια και μπαλάντες – βγαίνοντας ακόμα και σε ποπ χώρους. Στην παρουσία της την φορά αυτή συνοδεύεται και από τον ντράμμερ Michael Baker, μουσικό επιμελητή της Whitney Houston! Η Davis είναι μια τραγουδίστρια που κοιτάει πάντα μπροστά…

Στο Half Note από  Παρασκευή 08/04 έως και Πέμπτη 14/04