Με δεκατρία συναπτά έτη στο ενεργητικό της, η περίφημη αυτή παράσταση είναι αφιερωμένη στον Jim Morrison και στους Doors, αναπλάθοντας τη μαγεία και την ένταση μιας συναυλίας των Doors. O τραγουδιστής των Peace Frog Τόνι Φερνάντες από την Βενετία της Καλιφόρνια ξαναζεί κάθε κίνηση του Jim Morrison στη σκηνή. Το συγκρότημα σκοτεινό και τρομακτικό, μυστικιστικό και υπνωτικό, αποδεικνύει την ικανότητα του να μετατρέπει οποιονδήποτε χώρο σε μια αληθινή συναυλία των Doors. Με μεθυστικές ερμηνείες του «Hello, I Love You», «Light My Fire», «LA Woman», «The End» και πολλών κλασικών τραγουδιών των Doors, οι Peace Frog «κρατούν το πλήθος στα χέρια τους». Ο Jim Morrison δεν μπορεί πλέον να βρεθεί ζωντανά στη σκηνή, αλλά όταν βλέπετε τους Peace Frog θα νομίζετε ότι είστε σε συναυλία των Doors.

Το θρυλικό συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1965 στο Los Angeles από τους Jim Morrison & Ray Manzarek, με κιθαρίστα τον Robbie Krieger και στα τύμπανα τον John Densmore. Μέχρι τον πρόωρο θάνατο του στο Παρίσι το 1971, o Morrison είχε καταφέρει σε ελάχιστα χρόνια να μαγέψει πλήθος κόσμου ανά την υ φήλιο. Το πρώτο τους album “The Doors” κυκλοφόρησε το 1967 με τεράστια επιτυχία. Συγκαταλέγεται μέσα στα καλύτερα ντεμπούτα όλων των εποχών για την ιστορία της rock. Από αυτό το album βγήκε και το «Light My Fire» που έγινε η πιο μεγάλη τους επιτυχία. Σύντομα ο Morrison γίνεται γνωστός σαν «Lizard King» για τις εξωτικές και υπνωτικές του παραστάσεις στα lives της μπάντας, αλλά και για το ριζοσπαστικό του lifestyle.Το 1970 κυκλοφορεί το «δυνατό» και «σκοτεινό» Morrison Hotel που ακολουθείται το 1971 από το πάρα πολύ καλό «LA Woman».

Μετά το θάνατο του Morrison οι υπόλοιποι τρεις δεν κατάφεραν να τον αντικαταστήσουν. Κυκλοφόρησαν δύο albums σαν τρίο με τονManzarek στη φωνή, αλλά χωρίς τον Morrison να γράφει και να τραγουδάει, τίποτα δεν ήταν πια το ίδιο. Διαλύθηκαν το 1973 για να κάνουν ένα reunion το 1978 ηχογραφώντας κομμάτια που ο Morrison είχε σε tapes από την εποχή του LA Woman.

Θέατρο Παλλάς
Συνεδριακό Κέντρο,Citylink
Βουκουρεστίου 5
10564 Αθήνα
Τηλ: +302103213100

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
25ης Μαρτίου & Παραλία
54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ: +302310895800
http://www.tch.gr/