Είκοσι τυχεροί που θα πάρουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του newsbeast.gr και της P&G θα κερδίσουν προϊόντα P&G.

Η δύναμη της καθημερινότητας

«Τι έκανες σήμερα;» Η απάντηση που ακούμε συνήθως στην ερώτηση αυτή είναι «Τα ίδια. Τίποτα σημαντικό!» Κι όμως! Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν αυτά που κάνουν καθημερινά ως συνηθισμένα και ασήμαντα, είναι ωστόσο αυτά τα μικρά πράγματα που ουσιαστικά επηρεάζουν τη καθημερινότητα μας και μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

Η ζωή μας είναι η καθημερινότητα μας, η ρουτίνα μας, ενώ οι έντονες και μεγάλες στιγμές είναι λίγες. Για την P&G, την εταιρεία πίσω από προϊόντα όπως η Gillette®, το Ariel®, το Pantene®, το Fairy®, η Always®, και τα Pampers®, η έννοια της δύναμης των μικρών πραγμάτων στην καθημερινότητά μας έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς τα προϊόντα της τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι σε όλη τους τη ζωή, κάνοντας την κάθε μέρα τους λίγο καλύτερη.

Η δύναμη των μικρών καθημερινών πραγμάτων

Σε όλο τον κόσμο, η επιστήμη έχει πλέον ανακαλύψει τη δύναμη των «απλών πράξεων». Σε πολλούς τομείς, από τη δημόσια υγεία έως την εκπαίδευση και την ανατροφή των παιδιών, έρευνες επικεντρώνονται στις καθημερινές στιγμές, τα μικρά πράγματα που συχνά θεωρούμε δεδομένα- αλλά που βελτιώνουν τη ζωή μας. Εκεί που κάποτε θεωρούσαμε ότι η ουσιαστική αλλαγή μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από δαπανηρά και μεγάλης κλίμακας προγράμματα, όλο και περισσότερο διαπιστώνουμε ότι με μικρές παρεμβάσεις – μια απλή αλλαγή σε μια καθημερινή συνήθεια – μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η δύναμη των μικρών πραγμάτων στην καθημερινή ζωή. Η δύναμη της καθημερινότητας.

Συνειδητοποιούμε πλέον ότι μπορούμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας δίνοντας σημασία σε αυτά που κάποτε παραβλέπαμε, αγνοούσαμε ή τους δίναμε ελάχιστη σημασία. Τα μικρά καθημερινά πράγματα μπορούν έχουν τη δύναμη να επιφέρουν αξιοσημείωτη αλλαγή στη κοινωνία μας, στις σχέση μας με την οικογένειά μας, τους γείτονές μας και το κοινωνικό μας περιβάλλον. Είναι η δύναμη των απλών μικρών πράξεων και όχι οι μεγάλες χειρονομίες, που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στη ζωή μας. Οι μεγάλες, δυνατές στιγμές έρχονται και παρέρχονται. H ζωή μας όμως είναι η καθημερινότητα μας, η ρουτίνα μας.

Για την P&G, η έννοια της δύναμης των μικρών πραγμάτων στην καθημερινότητά μας έχει ξεχωριστή σημασία. Για περισσότερα από 175 χρόνια η εταιρεία αναπτύσσει προϊόντα που κάνουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο λίγο καλύτερη.

Οι καινοτομίες των προϊόντων της P&G μπορούν να συνεισφέρουν στη βελτίωση της καθημερινότητας με απλούς τρόπους, όπως να προσφέρουν στους άνδρες καθημερινά βαθύ ξύρισμα χωρίς κοψίματα, να βοηθούν ένα μωράκι να κοιμάται ήρεμο το βράδυ, αλλά και να φέρνουν την επανάσταση στο πλύσιμο των ρούχων.

Στόχος πάντα πίσω από κάθε καινοτόμο προϊόν της P&G είναι να αγγίζει και να βελτιώνει καθημερινά τη ζωή των ανθρώπων.

Απλά πράγματα, όπως τα υγιή, λαμπερά μαλλιά μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο, ένα καθαρό μπλουζάκι μπορεί να δώσει σ’ ένα παιδί την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να πετύχει και η μυρωδιά των φρεσκοπλυμένων ρούχων μπορεί να κάνει ένα σπίτι πιο «ζεστό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς τα προϊόντα της P&G αγγίζουν και βελτιώνουν τις ζωές μας με απλό τρόπο.


Εσάς ποια καθημερινά πράγματα κάνουν την διαφορά στην δική σας ημέρα ; Απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση για να κερδίσετε προϊόντα P&G:

-Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex: Κρέμα. Ένα πρωτοποριακό προϊόν που χαρίζει άμεση λύση για πιο νεανική όψη της επιδερμίδας σήμερα, ενώ χάρη στο αναγνωρισμένο Σύμπλεγμα Αμινοπεπτιδίων που περιέχει βοηθά στην καταπολέμηση των ρυτίδων του αύριο.

– Pantene Pro-V Δύναμη & Λάμψη για Βαμμένα Μαλλιά:
Σειρά τεσσάρων βημάτων για διαρκή λάμψη και υγιή εμφάνιση στα βαμμένα μαλλιά (σαμπουάν, conditioner, ορός λάμψης και αμπούλες)

– Olay total effects Ενυδατική κρέμα + Ορός:
Η πιο πλούσια σύνθεση της Olay που πολεμά 7 σημάδια του χρόνου.

– Fairy υγρές κάψουλες All in One
για το πλυντήριο πιάτων: 
Δυνατό ενάντια στα λίπη ακόμα και στο σύντομο πρόγραμμα/

– Swiffer:
«Παγιδεύει» 3 φορές περισσότερη σκόνη σε σύγκριση με μια παραδοσιακή σκούπα.

– Οδοντόκρεμα Oral B Pro-expert:
Προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη προστασία σε όλες τις περιοχές που ελέγχουν περισσότερο οι οδοντίατροι (Τερηδόνα, Πλάκα, Ούλα, Ευαισθησία, Σμάλτο, Πέτρα, Λεύκανση, Αναπνοή).

– Αlways Single packs silk long plus:
Προστασία always, απαλή σαν μετάξι.

– Υπερσυμπυκνωμένες κάψουλες Αriel για πλύσιμο ρούχων:
Έχουν σχεδιαστεί ώστε να μην σπαταλιέται ούτε μία σταγόνα υγρού απορρυπαντικού, και μας επιτρέπουν να έχουμε μηδενική σπατάλη και μέγιστη οικονομία, αξιοποιώντας το 100% της καθαριστικής δύναμης σε κάθε πλύση.

Κάθε νικητής λαμβάνει ένα κουτί με προϊόντα P&G.
Οι νικητές θα λάβουν το δώρο τους απο την P&G και η αποστολή τους θα ολοκληρωθεί στο τέλος Σεπτέμβρη.

Έναρξη
: 30.07.2013
Λήξη: 06.08.2013
Νικητές: 20
Αναπληρωματικοί: 4

Οι νικητές
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΛΕΝΤΗ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΕΞΗ
ΑΓΑΠΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ
ΑΜΠΑΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΛΑΜΑΝΙΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ
ΣΟΛΩΜΟΥ ΕΥΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΦΑΚΑ
ΚΟΥΛΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ
ΜΕΛΕΤΙΑ ΓΚΙΚΑ
ΝΑΥΣΙΚΑ ΒΙΤΑΛΙΩΤΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΘΥΜΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΚΑΤΣΙΚΗ
ΦΙΛΙΩ ΖΑΡΡΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

Οι αναπληρωματικοί
ΕΥΦΡΟΝΙΑ ΣΧΙΖΑ
ΘΩΜΑΗ ΠΗΓΑΤΣΙΩΤΗ
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΣΙΣΚΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0