Το newsbeast.gr εξασφάλισε για εσάς 15 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε από κοντά, ένα παιδικό θέατρο για όλη την οικογένεια, με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη. Πρόκειται για μία παράσταση – γνωριμία των παιδιών με τον Αριστοφάνη μέσα από μια διασκευή που σέβεται απόλυτα τον ποιητή, όπως άλλωστε όλες οι παραστάσεις που έχουν την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη και των συνεργατών της.

Για να λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και να είστε ένας από τους νικητές που θα κερδίσουν 1 διπλή πρόσκληση, αρκεί να κάνετε share στο facebook τη συγκεκριμένη σελίδα, (απαραίτητη προϋπόθεση, από το κουμπί που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία στα αριστερά) και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα του newsbeast.gr στο facebook (http://www.facebook.com/newsbeast.gr).

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Το συναρπαστικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του θεάτρου για παιδιά συνεχίζεται!

Λίγα λόγια για το έργο
Βρισκόμαστε στο 392 π.Χ.. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από το τέλος του Πελοποννησιακού πολέμου και οι Αθηναίοι ακόμα να συνέλθουν από τη μεγάλη καταστροφή…

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Όλοι επιθυμούν μια αλλαγή στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος: Ώσπου η Πραξαγόρα, μια πανέξυπνη και καπάτσα νοικοκυρά, αποφασίζει να δράσει… Έχει συμφωνήσει με τις φίλες της να συναντηθούν στο Φανάρι του Διογένη, λίγο πριν ξημερώσει, μόλις λαλήσει και ο τρίτος πετεινός. Η συμφωνία είναι να ντυθούν όλες με τα ρούχα των αντρών τους, να φορέσουν ψεύτικα γένια και μουστάκια και να πάνε.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Κείμενο – σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνικά – κοστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή
Μουσική διασκευή – Σύνθεση: Γιάννης Μακρίδης
Κίνηση – Χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας
Στίχοι τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής
Παραγωγή: Πολιτισμός & Επικοινωνία

«Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Ημερομηνία και ώρα παράστασης: Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 11:30π.μ.

Δείτε εδώ τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού.