Σε συζητήσεις με τη Force India βρίσκεται ο Νίκο Χάλκενμπεργκ, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Βίλι Βέμπερ. Δεν επιβεβαιώνει την επαφή του με τη Mercedes ο Χογκ.

Το μέλλον του Νίκο Χάλκενμπεργκ στη Formula1 δεν είναι βέβαιο, μετά από μια μέτρια χρονιά με τη Williams με 22 βαθμούς, όμως το όνομά του ακούγεται ακόμα για κάποιες ομάδες. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός συζητάει με τη Force India, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Βίλι Βέμπερ. Βέβαια, κάτι τέτοιο ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται από την ινδική ομάδα.

Ωστόσο, πριν από λίγες το όνομά του συνδέθηκε με τη Mercedes, με τον Νόρμπερτ Χογκ να αρνείται ότι υπήρξε επαφή με τον Χάλκενμπεργκ. «Δεν έχουμε έρθει σε επαφή με τον Νίκο Χάλκενμπεργκ. Το μονοθέσιό του δεν τον οδήγησε στην pole position στη Βραζιλία. Κάποιος που έχει έναν τίτλο στο GP2 και μια pole position στη Formula1 πρέπει να είναι πολύ ικανός.

Αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του, καλύτερο να το κάνει ως οδηγός ομάδας δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας», ανέφερε ο πρόεδρος της Mercedes Benz στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέμπερ παραδέχτηκε πως θα είναι ικανοποιημένος αν η γερμανική ομάδα δείξει ενδιαφέρον για τον πελάτη του, αλλά και ότι θα υπογράψει συμβόλαιο μόνο αν υπάρχει εξασφαλισμένη θέση οδηγού και για το 2012.

Πηγή: gazzetta.gr