Στη McLaren θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός αποχώρησε από τη Ferrari, όπου έμεινε για πέντε χρόνια και τα δύο εξ’ αυτών έχασε στις λεπτομέρειες τον τίτλο δίχως να έχει στα χέρια του ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Αυτό φαίνεται πως είναι και το μοναδικό παραπάνο που έχει από τη Scuderia ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής (2005, 2006), ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον. «Δεν ξέρω», απάντησε, όταν του έγινε σχετική ερώτηση, μετά το τέλος του Γκραν Πρι στο Άμπου Ντάμπι.

«Την περίμενα αυτή την ερώτηση. Αυτή τη στιγμή δεν είναι επιλογή επειδή όταν λες αντίο δεν το κάνεις για να σκέφτεσαι πέντε λεπτά αργότερα ότι μπορεί να επιστρέψεις. Πήγα από τη Renault στη McLaren, μετά επέστρεψα στη Renault.

Πήγα στη Ferrari, ίσως επιστρέψω», πρόσθεσε. Τέλος, σε ό,τι αφορά το μέλλον του, υπενθυμίζουμε ότι φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σ’ ένα άλλο… comeback, αυτή τη φορά στη McLaren, με την ομάδα του Γουόκινγκ να μην έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση για το οδηγικό της δίδυμο ενόψει του 2015.

Πηγή: Sport-fm.gr