Η Casa Seat είναι πλέον ανοιχτή στο κοινό εδώ και ένα χρόνο και γιορτάζει την εδραίωση της ως τόπος συνάντησης μεταξύ πολιτισμού και κινητικότητας, έχοντας δεχθεί περισσότερες από 80.000 επισκέψεις και 10.000 συμμετέχοντες στις 200+εκδηλώσεις. 

Ο κόμβος αστικής κινητικότητας, που βρίσκεται στη γωνία των Paseode Gracia και Diagonal, έχει ενθαρρύνει τις συναντήσεις μεταξύ θεσμικών εκπροσώπων για τη διεξαγωγή συζητήσεων γύρω από θέματα που σχετίζονται τόσο με τη βιομηχανία όσο και με το μέλλον της κινητικότητας και των πόλεων. Δεδομένης της εστίασης στην ανάπτυξη της κινητικότητας, η Casa Seat φιλοξένησε τη συνέντευξη τύπου «Στρατηγική για το Μέλλον» της Seat, όπου ανακοίνωσε προγραμματισμένη επένδυση ύψους 5 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2025 για έργα R&D για την ανάπτυξη νέων μοντέλων καθώς και εξοπλισμού και εγκαταστάσεων στο Martorell, με στόχο την ανάληψη νέων έργων και τον εξηλεκτρισμό της γκάμας. 

Επιπλέον, στον χώρο παρουσιάστηκε λαο το Seat Mo, η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της εταιρείας. Ένας χώρος ανοιχτός στην πόλη και στη συμμετοχή που λειτούργησε σε ένα πλαίσιο που καθόρισε η παγκόσμια πανδημία, μια δυσκολία όμως που δεν την εμπόδισε να κερδίσει έλξη. Σε αυτό το πνεύμα, η Casa Seat γιορτάζει το πρώτο έτος της δημιουργίας της, ενισχύοντας τον σκοπό της να έρθει κοντά στην πόλη και το κοινό. Αυτό μπορεί να γίνει εμφανές στην αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση του κτιρίου του, που σχεδιάστηκε από το στούντιο του Carlos Ferrater και από τον Lázaro Rosa-Violán, ο οποίος ήταν ο δεύτερος χώρος με τις περισσότερες επισκέψεις στην τελευταία έκδοση του 48ωρου Open House Barcelona Festival.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι, όλες οι δραστηριότητες στην Casa Seat είναι δωρεάν με κράτηση στο www.casa.seat