Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της  Mazda Autoone “Mazda Online Store”, φέρνει τον καταναλωτή μέσω της οθόνης του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή, ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση κάποιου μοντέλου της ιαπωνικής μάρκας. 

Όπου και να βρίσκεται ο ενδιαφερόμενος, μπορεί εύκολα και γρήγορα να περιηγηθεί σε  όλα τα μοντέλα της μάρκας, ενώ σε πραγματικό χρόνο μπορεί να πληροφορηθεί για την διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου που επιλέγει καθώς και για τα προγράμματα αγοράς που το συνοδεύουν. Επίσης, μπορεί να επωφεληθεί από μοναδικές προσφορές που βρίσκονται μόνο Online Store για συγκεκριμένο αριθμό αυτοκίνητων καθώς και από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα απόκτησης νέου οχήματος.

Μέσα από την Online εφαρμογή προσφέρεται η δυνατότητα να γίνει ανταλλαγή του παλιού αυτοκινήτου, να προχωρήσει γίνει παραγγελία νέου αυτοκινήτου και να επιλεγεί το σημείο παράδοσης μέσα από έναν εμπορικό αντιπρόσωπο Mazda.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα αυτοκίνητα της μάρκας προσφέρονται με 5 χρόνια εγγύηση ή 150,000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο), 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 2 χρόνια επέκταση εγγύησης.