Σε μια εποχή στην οποία καλούμαστε να παραμείνουμε ασφαλείς, η Ford στέκεται στο πλευρό των πελατών της υιοθετώντας με το Ford Care Code πρωτοποριακά πρωτόκολλα και πρακτικές για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, σε συνδυασμό με νέες προωθητικές ενέργειες και προγράμματα που διευκολύνουν.

Ένα από αυτά είναι και η δυνατότητα που παρέχει ήδη η μάρκα στους πελάτες της να κλείσουν μέσω του διαδικτύου το επόμενο ραντεβού στο συνεργείο της αρεσκείας τους. Με την πρωτοποριακή Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρισης Ραντεβού το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και μέσω αυτής με απλά βήματα να επιλέξει το μοντέλο του αυτοκινήτου, τις υπηρεσίες που επιθυμεί και κατόπιν την ημερομηνία και ώρα του ραντεβού στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Ford της επιλογής του.

Με αυτή την απλή, σύγχρονη και απόλυτα ασφαλή διαδικασία καταχώρησης ραντεβού μέσω του διαδικτύου, οι πελάτες έως και τα τέλη Δεκεμβρίου θα επωφεληθούν έκπτωσης 10€.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.