Μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα έγιναν οι πρώτες 500 εγγραφές για προ-παραγγελία μιας νέας Ford Mustang, αμέσως μετά την έναρξη του ματς όπου η Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης επικρατώντας της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 4-1 στην παράταση.

Συνολικά, πάνω από 9.300 ενδιαφερόμενοι δήλωσαν online την πρόθεσή τους να παραγγείλουν μία από τις πρώτες 500 νέες Ford Mustang που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service της Ford Ευρώπης, «Γνωρίζαμε ότι υπήρχε τεράστιος ενθουσιασμός για τον ερχομό της νέας Ford Mustang στην Ευρώπη, αλλά η ανταπόκριση κατά τη διάρκεια του τελικού του UCL ήταν συγκλονιστική».

Θυμίζουμε πως είναι η πρώτη φορά που η Mustang θα πωλείται στην κανονικά Ευρώπη. Οι 500 νέες Mustang μοιράστηκαν σε 20 χώρες.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Ford θα επικοινωνήσει με τους πελάτες κάθε χώρας οι οποίοι ήταν ταχύτεροι στη διαδικασία προ-παραγγελίας προκειμένου να τους ενημερώσει για την επιτυχία τους. Στη συνέχεια, κάθε πελάτης θα κληθεί σύντομα να ολοκληρώσει την παραγγελία του στο κατάστημα ενός επίσημου εμπόρου Ford.

Πηγή: gocar.gr