Αν πάντα θέλατε να μάθετε πώς ανταποκρίνονται 600 άλογα στο χιόνι, ο επαγγελματίας σκιέρ Jon Olsson είναι εδώ για να λύσει όλες τις απορίες.

Ο πρωταθλητής του freestyle σκι και αθλητής της Red Bull κουράστηκε φαίνεται να οργώνει τις βουνοπλαγιές με τα πέδιλά του και θέλησε το κάτι παραπάνω στις καταβάσεις.

Γι’ αυτό και έφτιαξε το δικό του supercar και ξεμπέρδεψε!

Το 600 αλόγων Rebellion R2K κατάφερε να στριμώξει τη μηχανική καρδιά της Lamborghini Gallardo στο μικρό και πανάλαφρο σασί ενός τροποποιημένου Ultima GTR. Το σύνολο ολοκληρώνεται ιδανικά με αναρτήσεις Ohlins, τροχούς ADV1 και τη μαεστρία του Leif Tufvesson, πρώην μηχανικού της Koenigsegg.

Και το αποτέλεσμα μοιάζει φυσικά απείρως πιο διασκεδαστικό από το σκι!

Το όχημα, καμωμένο εξολοκλήρου από τη φαντασία του Olsson και τη μηχανική δεινότητα του Tufvesson, αποτελεί μία και μοναδική δημιουργία: παρά το γεγονός ότι ο μηχανικός άφησε τον κινητήρα σχεδόν απείραχτο, έδωσε στο τροποποιημένο σασί του Ultima ένα body kit βγαλμένο κατευθείαν από αγωνιστικό του Le Mans.

Το αμάξι των 600 και πλέον αλόγων είναι μάλιστα street legal, καθώς προορίζεται να πάρει μέρος στον αγώνα αντοχής Gumball 3000. Τη μόνη υπερβολή που συναντάμε στο μονοκόκ από τα ανθρακονήματα είναι τα «ραντεβού» με την Alcantara!

Και βέβαια για να δοκιμάσει το «αμαξάκι» του, ο Olsson το βγάζει στις παγωμένες πλαγιές της Σουηδίας και ξεκινάει τα παγωμένα μπαντιλίκια…