Δεν φαίνεται να ανησυχεί ο Κίμι Ραϊκόνεν για τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπισε η Ferrari την πρώτη ημέρα της τελευταίας περιόδου των δοκιμών στην πίστα του Μπαχρέιν.

Ο Φινλανδός πιλότος τόνισε πως έχει δει και χειρότερες περιόδου δοκιμών και για αυτό δεν αγχώνεται, ωστόσο τόνισε πως θα ήθελε πριν την ολοκλήρωση της περιόδου να καταφέρει να διανύσει πολλά χιλιόμετρα, κάνοντας προσομοίωση αγώνα.

«Έχω δει πολλές χειρότερες περιόδους χειμερινών δοκιμών από τη φετινή, συνεπώς δεν ανησυχώ. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούμε με το μονοθέσιο. Κάνουμε μικρές αλλαγές, αλλά όλες χρειάζονται χρόνο. Την τελευταία ημέρα θα πρέπει να κάνουμε προσομοίωση αγώνα και να δούμε που είμαστε», ήταν τα λόγια του Ραϊκόνεν, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Στόχος μου είναι να κερδίζω, αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε ακριβώς που είμαστε. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν με νέους κανονισμούς. Είναι πολλά αυτά που προσπαθούμε να μάθουμε και στη συνέχεια θα έχουμε καλύτερη απόδοση. Όλα είναι καινούρια και ελπίζουμε την τελευταία ημέρα να έχουμε καλές δοκιμές».

Πηγή: sport-fm.gr