Η Bridgestone Corporation (Bridgestone) ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρίας iTrack Solutions από την Transense Technologies PLC (Transense), με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η iTrack αποτελεί κύρια επιλογή σε παγκόσμιο επίπεδο, ως πάροχος λύσεων διαχείρισης ελαστικών στην αγορά των χωματουργικών οχημάτων (OTR). Η εταιρία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης πίεσης αέρα ελαστικών (TPMS), ειδικά σχεδιασμένο για τα ελαστικά, που χρησιμοποιούνται στον τομέα της εξόρυξης. Εκτός από την παρακολούθηση της θερμοκρασίας και της πίεσης αέρα των ελαστικών, η πλατφόρμα διαχείρισης ελαστικών iTrack παρέχει εξατομικευμένη εικονική οριοθέτηση του στόλου των οχημάτων, ειδοποιήσεις για την ταχύτητα και πολλά άλλα εργαλεία για να βοηθήσει τους πελάτες στον τομέα της εξόρυξης να βελτιστοποιήσουν την εργασία τους, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την κερδοφορία.

Η Bridgestone σύναψε συμφωνία συνεργασίας με την Transense τον Αύγουστο του 2019 και από τότε ήδη άρχισε να προωθεί του πελάτες OTR στην πλατφόρμα λύσεων iTrack. Η ανταπόκριση των πελατών στην πλατφόρμα διαχείρισης ελαστικών ήταν θετική. Η Bridgestone θα επεκτείνει αυτήν την προσφορά και σε άλλους πελάτες OTR καθώς ενσωματώνει πλήρως τη λύση στο χαρτοφυλάκιό της. Για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη μετάβαση, όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας iTrack Solutions θα ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρίας ελαστικών ως μέρος της εξαγοράς.