Η Kia Ελλάς λαμβάνοντας υπόψη της τις εξελίξεις και θέλοντας να εξασφαλίσει άνεση στον υποψήφιο αγοραστή, προχωρά στη δημιουργία  του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος «Kia Moving With You».

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ευέλικτη χρηματοδότηση με προκαταβολή από 30% και αποπληρωμή έως 84 μήνες, προσφέροντας χαμηλή μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου. Επίσης περιλαμβάνει την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση Kia, καθώς και 5 χρόνια δωρεάν Service.

Δωρεάν Service 5 ετών

H Kia εκτός από την -μοναδική στην αγορά- 7ετή εργοστασιακή εγγύηση, προσφέρει επιπλέον δωρεάν Service για 5 χρόνια σε όλα τα μοντέλα της. Το πρόγραμμα αφορά όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα Kia και καλύπτει για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο) τα τακτικά και προγραμματισμένα service των μοντέλων της μάρκας,όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το δωρεάν Service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά την μεταπωλητική αξία των αυτοκινήτων Kia.

To πρόγραμμα ισχύει από 25 Μαΐου για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Kia.

Χρηματοδοτικά Προγράμματα

Παράλληλα, η Kia προσφέρει δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα στους πελάτες της, προσφέροντας τη δυνατότητα χαμηλής προκαταβολής, συγκεκριμένης χαμηλής ευέλικτης δόσης, μόλις 1% της αξίας του αυτοκινήτου και δυνατότητα αποπληρωμής ανά πάσα στιγμή.

Τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα παρέχονται σε συνεργασία με την Eurobank και αποτελούνται από 30% προκαταβολή, δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου, και περίοδο αποπληρωμής 60 ή 84 μήνες με 7,5% επιτόκιο, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.