Ο Κοουσούκε Ακιγιόσι αναμένεται να αγωνιστεί δεύτερη φορά με την ομάδα της Ιντερβέτεν Χόντα στη θέση του τραυματία Χιρόσι Αογιάμα στο σιρκουί της Καταλονίας στις 04 Ιουλίου.

Η ελβετική ομάδα συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με πιθανούς αντικαταστάτες για να βρεθεί κάποια πιο μόνιμη λύση, εν όψη του γερμανικού γκραν πρι στις 18 Ιουλίου. Η μικρή λίστα με αναβάτες που έχουν στα χέρια τους περιλαμβάνει τον Άλεξ Ντε Άντζελις, τον Άντονι Ουέστ και έναν τρίτο ο οποίος δεν έχει ακόμα γίνει γνωστός.

«Στην Μπαρτσελόνα θα τρέξουμε ξανά με τον Κοουσούκε Ακιγιόσι, τον οδηγό δοκιμών της Χόντα. Το Άσεν ήταν μια καινούρια πίστα για αυτόν αλλά γνωρίζει την Μπαρτσελόνα οπότε θα δούμε πως θα πάει. Ο αναβάτης δοκιμών της Γιαμάχα, Ουατάρου Γιοσικάβα, θα αντικαταστήσει τον Ρόσι στον ίδιο αγώνα και ανυπομονώ να δω τη μάχη μεταξύ τους. Ψάχνουμε μια λύση για τον αντικαταστάτη που θα τρέξει στη Γερμανία αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Διαπραγματευόμαστε ακόμα με κάποιους αναβάτες και θέλουμε κάποιον που να έχει πείρα από Moto GP. Χρειαζόμαστε έναν σταθερό αντικαταστάτη του Χίρο μέχρι να επιστρέψει, και ελπίζουμε να γυρίσει γρήγορα». Εξήγησε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ντάνιελ Επ
πηγή: gazzetta.gr