Η Citroën προσπαθεί να κάνει τις επιθυμίες των υποψήφιων πελατών της πραγματικότητα με το πρόγραμμα Citroën Comfort Days.

Η διαφορετικότητα αναγκών των υποψήφιων αγοραστών, ανάλογα την κατηγορία αυτοκινήτου, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγοράς που προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων, ώστε να αποκτήσουν άνετα το αγαπημένο τους μοντέλο και να ζήσουν την άνεση Advanced Comfort, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Από σήμερα και μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, η νέα γενιά SUV, το C3 Aircross και το C5 Aircross, είναι διαθέσιμα με το προνομιακό πρόγραμμα ανταλλαγής “Citroën Comfort Days” και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Επίσης, τα υπόλοιπα μοντέλα της ανανεωμένηςγκάμας της Citroën, το C1, το C3, το C4 Cactus, το C4 Spacetourer, το Grand C4 Spacetourer, το C-Elysée, το νέο Berlingo και το Spacetourer, διατίθενται με πληθώρα επιλογών απόκτησης, σε ειδικές τιμές και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Παράλληλα, η Citroën δίνει την δυνατότητα χρήσης ευέλικτων και δελεαστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης για την απόκτηση  νέου αυτοκινήτου, τα οποία ανάλογα με το μοντέλο προσφέρουν χαμηλή μηνιαία δόση με 0% προκαταβολή, ή με το πακέτο των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων.

Περισσότερες πληροφορίες, βρίσκονται στο επίσημο δίκτυο διανομέων της μάρκας, ή την ιστοσελίδα Citroën Comfort Days.