Όχι μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Απλά πρόκειται για ένα διαφημιστικό τρικ, όπου η νέα S-Class φωτογραφίζεται μέσα σε ένα Airbus 380 της DHL με σκοπό να κρατηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού.

Χωρίς αμφιβολία το εμπορικό τμήμα της Mercedes έχει δουλέψει σημαντικά, ώστε το τελευταίο διάστημα να κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον του κοινού για την νέα γενιά της S-Class. Δεν θα μπορούσε διαφορετικά άλλωστε, αφού αποτελεί τη ναυαρχίδα της.

Έχοντας καταφέρει λοιπόν -με νύχια και με δόντια- να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα φωτογραφίες από την εξωτερική της σχεδίαση, έρχεται σήμερα να αποκαλύψει μια φωτογραφία του μοντέλου της, όπου βρίσκεται μέσα σε ένα Airbus 380 της DHL.

Ο λόγος τώρα που επιλέχθηκε αυτή η φωτογράφιση; Ίσως για να δείξει ότι η επίσημη παρουσίασή της είναι προ των πυλών και ότι αναμένεται από λεπτό σε λεπτό, ίσως για να γίνει κάποιος συνειρμός με την πολυτέλεια, την οποία εκπέμπει το μοντέλο της, μιας και από τη φωτογραφία φαίνεται να «κάθεται» πρώτη θέση…

Έτσι ακριβώς θα κάθονται και οι επιβάτες της S-Class, όπως σας είχαμε αναφέρει κατά την παρουσίαση του εσωτερικού της πριν από λίγο διάστημα.

Πηγή: autotriti.gr