Στην Red Bull και στον τρόπο που διαχωρίζει τους πιλότους της κάθε σεζόν έριξε την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν μεταξύ των Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ στο γκραν πρι της Μαλαισίας ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος δήλωσε πως η αντιπαλότητα των δύο πιλότων προκύπτει από τη στρατηγική που ακολουθούν οι «κόκκινοι ταύροι», ορίζοντας ως No 1 τον Σεμπάστιαν Φέτελ και ως δεύτερο πιλότο τον ομόσταβλό του, Μαρκ Γουέμπερ.

«H Red Bull πάντα είχε ξεκάθαρους ρόλους, έχοντας πρώτο και δεύτερο πιλότο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πάντα έχουν τέτοια προβλήματα. Εμείς στη Mercedes δεν έχουμε τέτοιους διαχωρισμούς. Έχω ξαναπεί πως από την πρώτη στιγμή που είχα μιλήσει με την ομάδα, ήθελαν να υπάρχει ισότητα μεταξύ εμένα και του Νίκο», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πρέπει να είσαι σε θέση να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να μπορείς να πεις ότι πήρες μία δίκαιη νίκη. Στη Μαλαισία εγώ δεν αισθάνομαι πως κέρδισα τη θέση που πλασαρίστηκα δίκαια. Παρά το γεγονός ότι έκανα έναν αξιοπρεπή αγώνα, δεν αισθάνομαι χαρά για αυτόν».

Πηγή: sport-fm.gr