Ευχαριστημένοι θα είναι στην McLaren αν καταφέρουν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο εναρκτήριο γκραν πρι της Αυστραλίας, σύμφωνα με τον Τζένσον Μπάτον.

Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως η MP4-29 είναι περίπου 2,4 δεύτερα πίσω από τους υπόλοιπους, ενώ τόνισε πως θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι καλύτερο με το μονοθέσιο που έχουν στη διάθεσή τους.

«Έχουμε πραγματικά πολύ δουλειά ακόμη μπροστά μας για να καταλάβουμε την απόδοση του μονοθεσίου. Στις μικρές ευθείες δεν είχαμε ταχύτητα, είμαστε πίσω περίπου 2,4 δεύτερα και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν αύριο είμαστε μέσα στη δεκάδα. Σίγουρα δεν θα θέλαμε να ξεκινήσουμε έτσι τη σεζόν, αλλά ακόμη δεν έχει χαθεί κάτι», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Πρέπει να αναλύσουμε τα δεδομένα για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε όσον αφορά στο μονοθέσιο και που μπορούμε να πάμε. Όπως έχει τώρα η κατάσταση αν μπούμε στους βαθμούς θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θες, πρέπει να παίρνεις τα περισσότερα».

Πηγή: sport-fm.gr