Τη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Αυστραλίας επέλεξε η Mazda για να παρουσιάσει τη νέα γενιά του επιτυχημένου pick-up της ΒΤ-50. Αυτό θα συμβεί κατά τη διάρκεια επίσημης συνέντευξης Τύπου, που θα λάβει χώρα στα πλαίσια της έκθεσης, στις 15 Οκτωβρίου 2010. Η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει μέχρι στιγμής δημοσιοποιήσει περισσότερα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου ή κάποια άλλη πληροφορία, πέραν του σκαριφήματος που έδωσε μέσω διαδικτύου.

Υπόσχεται όμως ότι το νέο ΒΤ-50 θα είναι ένα απόλυτα σύγχρονο και δυναμικό μοντέλο, που θα συμβαδίζει με την εποχή του, τόσο από σχεδιαστικής, όσο και από τεχνολογικής πλευράς. Εννοείται ότι το νέο της pick-up θα διοχετευτεί σε όλες τις αγορές του κόσμου, ενώ μεγάλες είναι οι φιλοδοξίες και για την επιτυχημένη πορεία του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Στην έκθεση της ηπείρου των κανγκουρώ η Mazda θα δώσει ιδιαίτερο βάρος και στα νέα της τεχνολογικά βήματα, που δεν είναι άλλα από τον νέο κινητήρα βενζίνης «Sky-G», το νέο diesel μηχανικό σύνολο «Sky-D», αλλά και το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων «Sky-Drive».

Πηγή: 4troxoi.gr