Καταιγισμός μοντέλων και αναβαθμίσεων από τη Ford στο Παρίσι, όπου δίνει απλόχερα στη δημοσιότητα στοιχεία για τα νέα της δημιουργήματα.

Σε αυτά κυριαρχεί η επέκταση της χρήσης του 3κύλινδρου τούρμπο Ecoboost των 1.000 κ.εκ., στις εκδόσεις ισχύος των 100 και των 125 ίππων, στο ανανεωμένο Fiesta και στο νέο Mondeo.

Ford Fiesta

Ανανεωμένο σημαντικά θα κάνει την εμφάνισή του το μοντέλο του 2013, που θα είναι εφοδιασμένο με τον 3κύλινδρο τούρμπο Ecoboost των 1.000 κ.εκ., στις εκδόσεις ισχύος των 100 και των 125 ίππων, ο οποίος καταργεί τους «ατμοσφαιρικούς» κινητήρες των 1.4 και 1.6 λίτρων.

Μέσα στον επόμενο χρόνο θα είναι έτοιμη και η έκδοση ST, με τον 1.6 τούρμπο κινητήρα των 180 ίππων.

Ford Mondeo

Ώρα για την επίσημη είσοδο της ευρωπαϊκής έκδοσης του νέου Mondeo στη Γηραιά Ήπειρο, το οποίο ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία του προηγούμενου και θα φορέσει για πρώτη φορά τον 3κύλινδρο κινητήρα τούρμπο Ecoboost των 1.000 κ.εκ., στις εκδόσεις ισχύος των 100 και των 125 ίππων.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα οικογενειακό αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας θα διαθέτει μηχανικό σύνολο τόσο χαμηλού κυβισμού.

Ford Ecosport

H Ford αποφάσισε να εισαγάγει και στην ευρωπαϊκή αγορά το compact SUV μοντέλο Ecosport, τη νέα γενιά του οποίου παρουσίασε πριν από αρκετό καιρό στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Δελχί.

Τώρα που η συγκεκριμένη κατηγορία αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής, η εταιρεία έχει τη δική της πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά της Γηραιά Ηπείρου μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Θα φορέσει τον 3κύλινδρο κινητήρα τούρμπο Ecoboost των 1.000 κ.εκ., στις εκδόσεις ισχύος των 100 και των 125 ίππων…

Ford Kuga

Με νέα σχεδίαση, που στο εμπρός μέρος φαίνεται να δανείζεται στοιχεία από το Focus.

Πηγή: 4troxoi.gr