Δεν του αρέσει να πλένει τα ρούχα του ενώ μισεί να σιδερώνει. Θα ξόδευε τα τελευταία του χρήματα για μία καλή… ταφόπλακα. Αν ήταν ζώο θα ήταν άλογο, ενώ έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα γλυκά.

Ο λόγος γίνεται για τον Τζένσον Μπάτον, ο οποίος τόνισε πως τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη νίκη, ενώ πρόσθεσε πως αυτό που τον φοβίζει είναι η αποτυχία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζένσον Μπάτον στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1:

Τι σε κρατά ξύπνιο το βράδυ:
«Ξυπνάω όταν με κλοτσά η καλή μου. Πλάκα κάνω, η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, σκέφτομαι πάρα πολύ όταν κοιμάμαι».

Αν θα μπορούσες να αποφύγεις για πάντα κάτι, τι θα ήταν:
«Το πλύσιμο των ρούχων μου. Ναι αυτό, επίσης μισώ να σιδερώνω. Έχουμε έναν άνθρωπο για αυτό, αλλά κάποιες φορές τα κάνω και εγώ, δεν μου αρέσει καθόλου».

Ποιο ζώο αντιπροσωπεύει καλύτερα τον χαρακτήρα σου:
«Αυτό είναι δύσκολο. Δεν θα μπορούσα να ήμουν γάτα. Οι γάτες είναι μοναχικά ζώα και εμένα μου αρέσει να έχω δίπλα μου πολύ κόσμο. Πρόσφατα έμαθα ότι τα άλογα έχουν μικρά κατοικίδια, συνεπώς νομίζω πως θα μπορούσα να ήμουν άλογο».

Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό:
«Μου αρέσουν τα γλυκά, ιδιαίτερα το βρετανικό γλυκο Banofee. Ακόμη, αγαπώ το γαλλικό σουφλέ, είναι καταπληκτικό».

Τι κάνεις όταν δεν έχεις αγώνα:
«Βγαίνω για φαγητό ή για μία μπύρα με τους φίλους μου».

Τι σε κάνει ευτυχισμένο:
«Είμαι χαρούμενος όταν βρίσκομαι στο βάθρο, είναι κάτι για το οποίο δουλεύω πολύ. Στην καθημερινότητα μου το να είμαι σε ένα σκάφος με τους φίλους μου, ή όταν είμαι στην Ιαπωνία με την καλή μου, τρώγοντας τοπικές λιχουδιές και φορώντας κιμονό».

Είσαι ο άντρας που ονειρευόσουν να γίνεις:
«Ποτέ δεν σκεφτόμουν το μέλλον, ιδιαίτερα ως παιδί».

Πως θα ξόδευες τα τελευταία σου δολάρια:
«Σε μία καλή ταφόπλακα».

Πηγή: sport-fm.gr