Αρκετές φήμες ακούγονται, οι οποίες θέλουν τον Sergio Perez να ντυθεί στα χρώματα της Ferrari, μιας και το συμβόλαιο του Felipe Massa ολοκληρώνεται την επόμενη σεζόν.

Ο Sergio Perez που οδηγεί προς το παρόν στην ομάδα της Sauber, είχε την ευκαιρία πριν ένα μήνα να δοκιμάσει σε πίστα τη Scuderia στο πλαίσιο μιας διοργάνωσης που πραγματοποίησε η ακαδημίας της Ferrari. Εκεί, ο Μεξικάνος κατάφερε να εντυπωσιάσει με την οδηγική του ικανότητα, καθώς και για την ταχύτητά του.

Από εκείνη τη στιγμή, ακούγονται φήμες, ότι ο Perez μπορεί και να τρέξει με τη Ferrari, όταν τελειώσει το συμβόλαιο του Felipe Massa. Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Massa θα ολοκληρωθεί το 2012, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ενημέρωσή του σχετικά με την ανανέωσή του. Ο Βραζιλιάνος δεν είχε και τη καλύτερη εικόνα για φέτος και στη σκέψη ότι μπορεί να αγωνιστεί εναντίον του Sergio Perez, τον φοβίζει.

Από την άλλη, ο ασυγκράτητος Μεξικανός είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί τον Massa σε περίπτωση που θα βρίσκονται στη ίδια ομάδα, με τα ίδια μονοθέσια.

Φυσικά, ο Perez έχει και αυτός το συμβόλαιό του με την Sauber μέχρι και του χρόνου. Έτσι, αυτός ο χρόνος που απομένει πρέπει να δείξει τον καλό του εαυτό, για να καταφέρει να περάσει στο στρατόπεδο της Ιταλικής φίρμας που τόσο πολύ το επιθυμεί.

Πηγή: autotriti.gr