Το Joyride είναι πρακτικό, με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και ίσιο πάτωμα που θα διευκολύνει τις καθημερινές μετακινήσεις του οδηγού. Διαθέτει πλαϊνό σταντ στο βασικό εξοπλισμό με διακόπτη λειτουργίας, για εύκολο και γρήγορο παρκάρισμα. Όσον αφορά στο συνεπιβάτη μπορεί να ταξιδέψει ξεκούραστα και άνετα. Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά η πληθωρική σέλα, η πλάτη στήριξης, οι χειρολαβές και τα πτυσσόμενα μαρσπιέ.

Από μηχανολογικής άποψης, το Joyride υπόσχεται εξαιρετική αξιοπιστία. Ο σύγχρονος 4βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας του, με κύλινδρο κεραμικής επίστρωσης, καλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ρύπων EURO3, εξασφαλίζοντας καλή απόδοση και οικονομική μετακίνηση.

Η χαμηλή κατανάλωση του Joyride 125 EVO (2,3 lt/100km) σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ 7,6 λίτρων – το οποίο ανοίγει αυτόματα από τον κεντρικό διακόπτη – εξασφαλίζουν τα πολύ καλά επίπεδα αυτονομίας.

Εφοδιάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου 5 θέσεων. Επίσης, τα εμπρός και πίσω δισκόφρενα συνδυάζονται με τις διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης και προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεται ο αναβάτης.

Τέλος, το Sym Joyride 125, το οποίο διατίθεται σε δύο χρωματισμούς, άσπρο και μαύρο, φτάνει στην τιμή των 2.695 ευρώ.

Πηγή: mototriti.gr