Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εικόνα από το concept του crossover μοντέλου που θα παρουσιάσει η Subaru στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.

Μη φανταστείτε βέβαια πως η ιαπωνική εταιρεία θα μας έδινε την ευκαιρία να δούμε ολόκληρο το αυτοκίνητο, αν και ανεπίσημα αυτό έχει περίπου συμβεί από διαρροές στο Διαδίκτυο. Εδώ έχουμε να κάνουμε μόνο με ένα σκίτσο, που αποκαλύπτει μόνο ένα μέρος της εμπρός πλευράς, συμπεριλαμβανομένου και του φωτιστικού σώματος.

Το νέο crossover της Subaru θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό το πρωινό της 13ης Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το XV είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά τον Απρίλιο που μας πέρασε, στην έκθεση της Σαγκάης.

Στη γερμανική πόλη τον επόμενο μήνα θα δούμε τη νέα μετεξελιγμένη μορφή του, η οποία θα βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην τελική έκδοση παραγωγής.

Με το νέο μοντέλο, που θα αρχίσει να πωλείται στη Μεγάλη Βρετανία στις αρχές του 2012, η Subaru θέλει να διευρύνει τις επιλογές των υποψηφίων πελατών της, αλλά και να κερδίσει νέους.

Πηγή: 4troxoi.gr