Πρώτη έκθεση υγραεριοκίνησης

Σήμερα στο μετρό του Συντάγματος


AUTO
8:36
26/05/2011
Πρώτη έκθεση υγραεριοκίνησης
2
loading

Ελεύθερη για το κοινό θα είναι σήμερα η 1η Έκθεση Υγραεριοκίνησης 2011 που θα γίνει από τις 9:00-22:00 στα σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλες οι λύσεις που προσφέρει η αγορά, για τη μετατροπή βενζινοκίνητων οχημάτων σε υγραεριοκίνητα και τη χρήση υγραεριοκίνητων αυτοκινήτων. Η στροφή σε πιο οικονομικές λύσεις μετακίνησης γίνεται όλο και πιο έντονη το τελευταίο χρονικό διάστημα για δεκάδες χιλιάδες οδηγούς.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar laz

    Θα κάνουν ότι πάνε να κάνουν τώρα και με το φυσικό αέριο. Μέτρησαν...πόσοι είναι αυτοί που έχουν βάλει φυσικό αέριο?????Αρκετοί...Χ τοσο =...Τόσα κάθε χρόνο...Ας τους χαρατσώσουμε.....
    Όταν μαζευτούν πολλά υγραεριοκίνητα αυτοκίνητα και πέσουν τα έσοδα του φόρου απ την βενζίνη, θα μας φορέσουν έναν ωραίο φόρο στο υγραέριο και στην υγειά των κορόϊδων.............

  2. avatar Andrex

    ΜΜΚέχρι που θα το αυξήουν κι αυτό ]με φόρους στα εποίπεδα της βενζίνης! Ας μη γελιόμαστε λοιπόν. Θα μας τα πάρουν χοντρά τώρα για την εγκατάσταση της τεχνολογίας στα αυτοκίνητά μας, και λίγο μετά όταν ΄γίνουν πολλά, πέφτει βαρύς ο πέλεκυς από το γελοίο ελληνικό Κράτος. Το κόστος της βενζίνης και των καυσίμων είναι τεχνητό και υπάγεται στην βαριά εγκληματική φορολόγηση της εκάστοτε κυβάρνησης. Να φαντασθείτε, ακόμη εμπεριέχει τον φόρο για τους σεισμούς της Θεσσαλονίκης!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει