Σε δέκα μέρες, ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα, ελπίζει να βγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μονακό, για το βασικό στάδιο της επανάκαμψης του.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του φαν μου των οποίων η υποστήριξη ήταν απίστευτη από το ατύχημα μου στην Ιταλία τον Φεβρουάριο», με αυτό το μήνυμα ξεκίνησε τη συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Renault ο Κουμπίτσα, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μονακό.

«Έχω ξεκινήσει να νιώθω καλύτερα τώρα. Η αποθεραπεία μου είναι στο σωστό δρόμο: η δύναμη και το βάρος μου αυξάνονται μέρα με τη μέρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορώ να φύγω από το νοσοκομείο Σάντα Λαγκούνα πολύ σύντομα. Δεν ξέρω ακόμη την ακριβή ημερομηνία, αλλά ελπίζω να βγω στις επόμενες 10 μέρες.

Η κινητικότητα του χεριού μου είναι περιορισμένη, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό λόγω της κατάστασης, επειδή οι μυς του χεριού είναι ακόμη πολύ αδύναμοι από την περίοδο της ακινησίας. Τα πράγματα βελτιώνονται μέρα με τη μέρα», είπε ο πολωνός πιλότος της Renault για να συμπληρώσει:

«Μου στέλνουν τις αναφορές των αγώνων, οπότε είμαι πλήρες ενημερωμένος, σαν ήμουν στις πίστες. Ο Ερίκ Μπουγιέ επίσης είναι σε συνεχή επαφή μαζί μου, κρατώντας με ενήμερο για τη γενική κατάσταση που υπάρχει.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουμε ξεκινήσει τη χρονιά πολύ δυνατά. Η καλή απόδοση του μονοθέσιου, την οποία είχα παρατηρήσει στις δοκιμές της Βαλένθια, επιβεβαιώθηκε. Όπως συνηθίζεται να λέμε, τώρα είναι σημαντικό να γίνει η βελτίωση στο Ένστοουν για να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο. Τα παιδιά έκαναν σπουδαία δουλειά με το μονοθέσιο και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να το βελτιώνουν».

Πηγή: auto24.gr