Ο μεξικανός πιλότος της Sauber, μετά την εμπειρία των πρώτων του δύο Grand Prix στη Formula 1 παραδέχθηκε πως θα ήταν όνειρό του να οδηγήσει μια μέρα για τη Ferrari.

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο μεξικανός πιλότος πραγματοποίησε εξαιρετικό ντεμπούτο, παίρνοντας την 7η θέση – αν και μετά τον αγώνα η ομάδα του ακυρώθηκε λόγω λόγω παραβίασης των κανονισμών 3.10.1 και 3.10.2. Στο δεύτερο αγώνα, στη Σεπάνγκ, δεν κατάφερε να τερματίσει, με τη Sauber του να τον προδίδει και να εγκαταλείπει.

Το σίγουρο είναι ότι τα δείγματα που έχει δώσει είναι ενθαρρυντικά για το μέλλον. Ο Πέρες δουλεύει με σκοπό να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να οδηγήσει το κόκκινο μονοθέσιο της Scuderia.

Ερωτηθείς από το BBC για το αν θα ήθελε να πάει στη Ferrari απάντησε: «Αν έλεγα όχι, θα ήταν ψέματα. Φυσικά, θα ήταν όνειρο για μένα να οδηγήσω γι’ αυτούς μια μέρα.

Το 2012 νομίζω ότι είναι νωρίς. Πιστεύω ότι υπάρχει πολύ δρόμος μπροστά μου, έχω πολλά να μάθω και να δουλέψω αρκετά. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για μια παρόμοια κίνηση στο τέλος της χρονιάς».

Πηγή: auto24.gr